جستجو کردن
Close this search box.

با توجه به تعطیلی ادارات اصفهان از جمله شرکت پست ، تمامی سفارشات در تاریخ 20 مرداد ماه ارسال خواهند شد

قیمت تمامی محصولات بروز می باشد

آموزش رنگ کاری با پیستوله

آموزش رنگ آمیزی با پیستوله رنگ

در این مقاله آموزش رنگ آمیزی با پیستوله رنگ نشان خواهیم داد برای رنگ آمیزی پروژه های خود و بهتر جلوه نمودن آنها چطور از یک پیستوله رنگ استفاده کنید. شکی نیست که پیستوله از قلم مو بسیار سریعتر عمل می کند و نتایج خیلی بهتر و ملموس تری نیز خواهد داشت. حتی بدون رد (رد قلم مو ) گذاشتن!

 

شما میتوانید جلوه همه چیزهای اطراف خود را خیلی تر و تمیز و حرفه ای کنید. خانم با تجربه ای نقل قول می کرد: ” تنها چیزی که در این عالم غیر ممکن است، خود غیر ممکن است”. متوجه منظور این مطلب شدید؟ هر چیزی که مدتی بلااستفاده باشد از رنگ و لعاب می افتد. فلزات معمولا زنگ می زنند. رنگ ها پوسته پوسته می شوند، چوب تغییر رنگ می دهد و شروع به ترک خوردن می‌کند و حالا پروژه ای که کلی برای آن وقت گذاشته بودید در نظر مردم بدنمایی می کند.

 

پیستوله رنگ، عصای جادویی و حلال مشکلات شما است و واقعا معجزه میکند.

چیزهایی که رنگارنگ هستند را با یک رنگ شیک رنگ آمیزی کنید تا بلافاصله شبیه یک چیز واقعی به نظر برسند نه مثل ضایعات به هم چسبیده. برای مطابقت با محیط اطراف میتوانید با رنگ سفید، سیاه یا خاکستری رنگ آمیزی کنید تا خنثی به نظر برسد. حالا به بخشی از محیط اطراف شما تعلق پیدا کرده است. مطمئنا حالا کسی با آن مشکل نخواهد داشت تا شما را وادار به دور انداختن آن کند.

قبل از رنگ با پیستوله رنگ

من فقط از یک راه حل ساده برای حل مشکل این گاری استفاده کردم که در ادامه مقاله آموزش رنگ آمیزی با پیستوله رنگ می توانید تفاوت قبل و بعد از رنگ شدن این گاری با پیستوله را مشاهده کنید 😊

 

وسایل مورد نیاز:

  • عینک ایمنی
  • محافظ گوش
  • دستکش کار (لاستیکی)
  • ماسک فیلتر دار ذغال اکتیو
  • پیستوله رنگ
  • شلنگ هوا
  • تنظیم کننده فشار (رگلاتور)
  • رنگ مورد نظر
  • حلال
  • فرز برقی با فرچه سیمی کاسه ای
  • برس سیمی
  • چوب، پارچه و یک چیز زشت، زنگ زده و خشک برای رنگ آمیزی

و نهایتا شیوه حرکت دادن دست که خیلی مهم است.

 

مرحله 1:

ابزارهای ایمنی

آموزش رنگ آمیزی با پیستوله رنگ

عینک ایمنی چشمان شما را از خطر پاشیدن قطرات رنگ، گرد و غبار و موهای سیمی چرتکه سیمی در امان نگه می دارد.

ماسک تنفسی ریه ها و مغز شما را از بخار حلال و گردو خاک مصون نگه می دارد. دستکش لاستیکی آستین بلند مانع نفوذ رنگ های شیمیایی و حلال ها با داخل پوست شما می شود. در عین حال از رنگی شدن دستها هم جلوگیری می کند.

محافظ گوش ضد صدا، مراقب شنوایی شما است تا در آینده از سلامت شنوایی خود لذت ببرید.

 

مرحله 2:

پیستوله رنگ، شلنگ هوا و رگلاتور(تنظیم کننده)

رگلاتور پیستوله رنگ

این یک پیستوله رنگ کاسه زیر است. همچنین تعدادی اتصالات برنجی، مقداری نوار تفلون برای بستن سر پیچ ها، یک شیلنگ باد، و یک شیلنگ باد تلفنی، رگلاتور فشار و درجه فشار سنج کمپرسور تهیه کردم.

رگلاتور دارای یک دریچه است که اگر هوا رطوبت داشته باشد به کمک می آید. برخی از  کمپرسورهای باد مقدار زیادی آب یا روغن به داخل شیلنگ باد پس می زنند که اگر وارد رنگ شما بشود ترکیب و نمای رنگ را بهم می زند. محل قرار گرفتن رگلاتور نزدیک پیستوله است. دریچه خروجی دیگر در قسمت پشت نزدیک کمپرسور قرار دارد. آخرین شانس شما برای فهمیدن و تنظیم کردن فشار هوا تنها همین رگلاتور پشت پیستوله است.

اگر کمپرسور باد ندارید نگران نباشید، می‌توانید از کمپرسور تهویه مطبوع هوای خودروی خود یا از کمپرسورهای یخچال های بلااستفاده و قدیمی استفاده کنید. حتی یخچال مورد نظر اگر سرمای کافی را نداشته باشد مهم نیست چون به اندازه لازم می تواند هوا را پمپ کند. تازه اگر کمپرسور یخچال ضعیف باشد باز هم اهمیتی ندارد چون می توانید پیستوله کوچک تر بگیرید، یا مخزن هوای بزرگتری تهیه کنید و یا حتی بین هر بار استفاده صبر کنید.

 

مرحله 3:

فلز را با برس سیمی بکشید

تمیز کردن با برس سیمی

برای خیلی از کارها همین برس سیمی کفایت می کند.

کلافه نشوید! مطمئن شوید که همه زنگ زدگی ها و پوسته پوسته ها را با دقت برس کشیده باشید.

نکته این کار اینجا است. چیزهایی که راحت برداشته می شوند، مهمترین چیزهایی هستند که باید از بین بروند.

 

مرحله 4:

برس سیمی برقی

برس سیمی برقی

فرز برقی برای زنگ زدگی ها و پوسته پوسته هایی که خیلی محکم چسبیده است و راحت با برس سیمی دستی کنده نمی شوند به کار خیلی سرعت می بخشد.

اگر قرار است یک خودرو را رنگ آمیزی کنید، قبل آن برای اینکه حسابی برق بندازید احتمالا باید از یک دیسک سنباده یا یک دستگاه سنباده زن دوار همراه با ورق سنباده بالای 200 (زبری) استفاده کنید. سنباده زنی دستی همراه آب با سنباده 400 به همان اندازه با کیفیت است و هنوز خیلی از نقاش – صافکارهای قدیمی از همین روش استفاده می کنند. برای قسمت های زبر و زنگ زدگی های سفت هم می توانید از چرتکه سیمی کاسه ای استفاده کنید.

 

مرحله 5:

رنگ رایگان!

رنگ رایگان

در ایستگاه های جمع آوری ضایعات تمام قوطی های رنگ، حتی اگر قسمتی از آن کمی شده باشد را با یکدیگر مخلوط می کنند تا تبدیل به رنگ لجنی شود و سپس همین رنگ مخلوط را واگذار می کنند. امیدوارم این کار جواب بدهد و بدرد کسی بخورد!

اگر برای محیط زیست و زمین ارزش قائل هستید باید از محصولاتی که کمتر حاوی “ترکیبات آلی فرار” هستند استفاده کنید. این رنگ ها حاوی ترکیباتی هستند که گازهای مضر کمتری در جو منتشر می کنند. به نظر من هیچ اشکالی ندارد به جای یک خرید جدید از یک وسیله قدیمی استفاده کنید.

دو نوع رنگ اصلی وجود دارد. یکی بر پایه روغن که با حلال هایی مثل تینر رقیق می شوند و دیگری رنگ پلاستیک که با آب رقیق می شوند. اما همیشه قرار نیست آن را رقیق کنید. شما می توانید با آب، برس های خود را تمیز کنید. رنگ پلاستیک روی چوب هم خوب است. بصورت نصف و نیمه در برابر آب نفوذ پذیری دارد، ضمن اینکه به چوب اجازه می‌دهد کمی نفس بکشد. مثل یک ژاکت گورتکس (جنس پارچه تنفسی و ضد آب) برای چوب است. برخی از رنگ های پلاستیک گران قیمت را حتی می توان برای رنگ آمیزی قسمتی از قایق که در زیر آب قرار می گیرد استفاده کرد.

رنگ روغن خیلی راحت تر اسپری می شود چون بدون افت کیفیت می توانید بیشتر رقیق کنید. برای روی فلز هم خیلی مناسب هستند، زیرا مولکول های روغنی آب را بخوبی دفع می‌کنند.

برند “Rust-Oleum” بر پایه روغن است. رنگ Alkyd”” هم به معنی روغنی است. رنگ دیوار هم تاکنون همیشه روغنی بوده است. حالا رنگ های پلاستیکی با همین خصوصیات وارد بازار شده است. بشر همواره در حال پیشرفت است.

 

مرحله 6:

درب بازکن قوطی رنگ

درب بازکن قوطی رنگ

برای باز کردن قوطی رنگ به هیچ وجه از پیچ گوشتی استفاده نکنید. لبه دری قوطی را دندانه دندانه می کند و باعث نشت می شود.

ضمن اینکه بر اثر تنفس گاز دچار عارضه مغزی می شوید. یک درب باز کن واقعی همانند آنچه در تصویر می بینید تهیه کنید. معمولا رنگ فروشی ها به شما رایگان ارائه می کنند.

بهترین مدل آنها شبیه یک منحنی است. از کار کردن با این وسیله لذت خواهی برد.

 

مرحله 7:

چرا رنگ خاکستری؟

رنگ خاکستری

خاکستری بهترین رنگ است، یک رنگ جادویی است!!!

حالا چرا اینطوری است؟ به این مقایسه توجه کنید:

رنگ سفید مزایای زیادی دارد. محیط اطراف شما را روشن می کند. باعث می شود هر چیزی تمیز به نظر برسد. دی اکسید تیتانیوم رایج ترین رنگدانه سفید است. خیلی مات است و به خوبی رنگ های قدیمی زیر خود را بدون هیچ اثری می پوشاند. البته هر رنگی که حاوی مقداری رنگ سفید باشد پوشش خوبی خواهد داشت. اما متاسفانه رنگ سفید خیلی زود کثیف می شود که ظاهر خوبی نخواهد داشت. چشم انسان به سایه های ظریف روی سطح سفید خیلی حساس است. با این وجود خودروهای سفید رنگ در مکان های گرم و آفتابی خیلی طرفدار دارند، زیرا خورشید ماشین سفید را زیاد گرم نمی کند.

رنگ سیاه وقتی شروع به خوردگی و زنگ زدگی می کند به راحتی قابل تشخیص نیست. بنابراین مجبور نیستید خودروی خود را به این زودی رنگ آمیزی کنید.

اگر در یک منطقه مرطوب مثل مناطق شمالی زندگی می کنید، چیزهایی که مشکی هستند وقتی در معرض نور خورشید هستند گرما را به خوبی در خود نگه می دارند و زود خشک می شوند.

کربن معمولا رنگدانه مشکی است. دوده در اشکال مختلف نظیر “دوده چراغ” منبع مشهور ذرات کربن مورد نیاز برای ساختن یک رنگدانه خوب است.

درباره جذب ذرات کربن احساس خوبی دارید! عجله نکنید.

سطوح سیاه خیلی راحت می توانند کثیف شوند، چون اغلب خاکها رنگ روشن تری دارند. نقطه عطف رنگ مشکی براق بودن است. دقیقا نمیدانم چرا. خیلی سخت است که یکی قوطی با دیگری مقایسه کرد.

رنگ خاکستری برجستگی ها و فرو رفتگی ها را خیلی بهتر از سیاه و سفید مخفی می کند. زیر نور آفتاب گرم نمی شود با این وجود انعکاس خیره کننده نور شما را کور نمی کند. واقعا اثر گرد و خاک را به خوبی پنهان می کند. تقریبا به اندازه مشکی زنگ زدگی ها را پنهان میکند.

تازه میتوانید رنگ خاکستری مورد نظر خود را از ترکیب رنگ های سیاه و سفید بلا استفاده درست کنید. از همه مهم تر، چیزهای خاکستری در نظر عموم رنگ خنثی است. از نظر روانشناسی شما را در برابر رفتارهای هیجانی محافظت میکند. بعد از اینکه تمام وسایل خود را خاکستری کردید،  به شکل یک سیستم متحد الشکل و یکپارچه ظاهر خواهد شد.

 

مرحله 8:

ویسکوزیته و نازک تر

ویسکوزیته

برای اینکه رنگ درست اسپری شود ، اگر خیلی ضخیم باشد، دون دون و خال خال به نظر می‌رسد. اگر خیلی آبکی باشد، به راحتی “شره” می کند و در نهایت قطره قطره به نظر می رسد. از این نظر استون بهتر است چون خیلی سریع خشک می شود.

من رنگ را حدود 4 سانتی نازک میکنم تا مناسب کار کردن در پیستوله من باشد. تنوع زیادی در پیستوله ها وجود دارد.

داخل دفترچه راهنمای هر کدام از پیستوله ها در خصوص ویسکوزیته (غلظت) رنگ توضیح داده است. همچنین در مورد فشار هوا، اندازه جریان و تنظیمات به اندازه کافی اطلاعات درج شده است. احتمالا پیستوله شما دارای یک مخزن ویسکوزیته است.

مخزن را پر کنید. بشمارید چند ثانیه طول می کشد تا مخزن تخلیه شود. واحد اندازه گیری ویسکوزیته در سانتی پواز است. آب یک سانتی پواز است و در یک ثانیه از مخزن خارج می شود. عسل باز شده یا روغن پخت و پز غلیظ تر و کند تر است. 20 سانتی پواز در 20 ثانیه تخلیه می شود.

برخی از تینرها مناسب بعضی از رنگ ها و جلاها نیستند. اصلا تینر جدید را روی خودروی خود آزمایش نکنید. اگر از یک فروشگاه رنگ ابزار تینر بخرید احتمالا به آن “حلال” یا “رقیق کننده” هم می گویند. آنها از شما می پرسند قصد دارید در چه دما و رطوبتی نقاشی کنید. لازم به ذکر است این مسئله خیلی مهم است چون رنگ خودرو باید خیلی صاف و براق باشد.

در فروشگاه های رنگ و ابزار چیزی به نام “تینر رنگ” هم می فروشند، اما دقت داشته باشید که این تینر مخصوص تمیز کردن پیستوله و وسایلی که رنگی شده اند است.

 

مرحله 9:

حرکت دست

حرکت دست هنگام رنگ زدن با پیستوله

حرکت پاشیدن رنگ خود به تنهایی یک هنر محسوب می شود و حرکت رفت و برگشت پیستوله را با یک سرعت ثابت انجام دهید. وقتی پیستوله به سرعت مناسب رسید دکمه را فشار دهید و قبل از پایان حرکت دست دکمه را رها کنید. حرکات دست را به صورت نواری و روی هم انجام دهید. درست شبیه عکس بالا.

اگر در هنگام رنگ آمیزی، رنگ ها شره کنند یقینا یا حلال زیاد است و یا زیادی رنگ زدید. در لایه های نازک تری رنگ آمیزی کنید. همچنین برای رنگ آمیزی مجدد پس از هر لایه صبر کنید.

 

مرحله 10:

رنگ آمیزی شد!

گاری رنگ آمیزی شده

چه خاکستری صاف و تمیزی!

کار ما در اینجا خیلی مهم و اساسی به نظر می رسد.

مرحله بعدی شما باید پیستوله خود را تمیز کنید.

مثل این است که یک قلم موی کثیف را با وعده اینکه “بعدا” می شویید، در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید.

حتما یک نگاهی به دستورالعمل های نظافت پیستوله خود بیندازید تا ببینید بهترین روش تمیز کردن مدل شما چطور است.

برای بعضی از نقاشان این مسئله جدی است برای همین همیشه پیستوله خود را در یک سطل پر از حلال نگهداری می کنند تا از سفت شدن رنگ های باقیمانده جلوگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی ها

سبد خرید

درحال بارگذاری ...